De man achter het administratiekantoor; Over Jeroen Seijsener

Bedankt voor de genomen moeite om naar deze pagina te klikken. Meestal wanneer een -over ons- pagina wordt bezocht is dat omdat men toch nog net even dat stukje betrouwbaarheid wil checken. Naar alle waarschijnlijkheid heeft u nog wel een aantal vragen over wie de mensen zijn achter administratiekantoor Kubus Apeldoorn voordat u de stap zet om ons te benaderen. En dat begrijpen we natuurlijk!

Over Jeroen Seijsener

Het is natuurlijk altijd een hele uitdaging om over jezelf te vertellen maar wanneer je streeft naar een website met dezelfde personal touch als die je hanteert voor je klanten dan hoort dat er gewoon bij. Nou hier gaat ie…

Ik wilde altijd al iets voor mezelf. Na jaren in loondienst actief te zijn geweest als geregistreerd Finance Controller bij grote multinationals als Pinkroccade en Getronics heb ik in 2009 de stoute schoenen aangetrokken en de knoop doorgehakt.
Via via kwam ik terecht bij Kubus wat me erg aansprak en zodoende heb ik uiteindelijk contact opgenomen met Wim van de Ven en niet lang daarna heb ik mijn Kubus deuren geopend.

De achterliggende gedachte om mezelf aan te sluiten bij een franchise keten ipv het wiel zelf uit te gaan vinden was vanwege meerdere factoren. De kracht van een franchise is in mijn beleving het creëren van een eenheid. Zo delen al mijn collega’s hetzelfde merk, delen we dezelfde marketingstrategie en sparren we onderling ook over actuele topics als automatisering, verkoop, klanten, etc dan wanneer je in je eentje bent. De meest belangrijke factor voor mij is de enorme kennis die er binnen Kubus en het Kubus netwerk beschikbaar wordt gesteld om je klanten maximaal te bedienen.

Wilt u meer weten over mijn Kubus kantoor en mijn diensten? Neem gerust een keer contact met me op voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.

Tot ziens

Jeroen Seijsener
Vestigingshouder Kubus Apeldoorn

Jeroen Seijsener

Afspraak Maken?

Bel ons gerust voor het maken van een kosteloze kennismaking.

 055 5763626

…of doe een terugbelverzoek!

We bellen u dezelfde werkdag nog terug tussen 9:00 tot 17:30 uur.