Deze administratieve en fiscale diensten bieden we u graag aan.

Kubus Apeldoorn is een kundig administratiekantoor van bescheiden omvang dat is aangesloten bij de landelijk opererende administratie en advies franchise Kubus. Ons Kubus kantoor is sterk op het gebied van administratie, loonadministratie, belastingen, bedrijfsadvisering en loonadministratie maar kan ook op het gebied van specialistische zaken uitkomst bieden middels het Kubus netwerk.

Administratie

Administratieve en fiscale diensten zoals administreren, het bundelen en ordenen van alle documenten binnen een bedrijf, gebeurt deels bij u zelf en deels bij ons op kantoor. Immers, wij dienen uw administratie bij wet te controleren alvorens we er een gedegen boekhouding van kunnen maken. Wanneer uw administratie eenmaal bij ons is binnen gekomen per mail of gewoon in een map verzorgen wij de verdere verwerking. Dat betekent dat alle in- en verkoopdocumenten, banktransacties en andere relevante documenten door ons ingeboekt, gecontroleerd, verwerkt en voorbereid worden voor de uiteindelijke aangiftes en de jaarstukken. Dit zijn de administratieve en fiscale diensten die Kubus Apeldoorn graag voor u uitvoert.

Belastingen

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg, laat staan dat u u zelf wegwijs tracht te maken in de wondere wereld van het belastingstelsel. Bij ons kantoor staan we u bij en behartigen we uw fiscale vraagstukken met onze eigen expertise en ervaring op gebied van belastingen. U kunt bij ons terecht voor administratieve en fiscale diensten als dividendbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, BTW en erfbelastingen.

Loonadministratie

Het berekenen van salarissen is een specialisme maar tegenwoordig zeer modern en snel te realiseren met behulp van slimme software. Onze Kubus franchise beschikt over een eigen loonadministratie die voor al onze Kubus collega’s wordt gebruikt, zo ook voor Kubus Apeldoorn. Wij voorzien onze klanten en diens medewerkers zowel op digitale als fysieke wijze in tijdige loonstroken en jaaropgaven.

Onlineboekhouden

Administratiekantoor Kubus Apeldoorn werkt volledig geautomatiseerd en werkt in de basis met de boekhoudsoftware van Yuki Boekhoudsoftware. Het enige wat u als klant met online boekhouden van Yuki nodig heeft is een scanner, een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox. Hiermee kunt uw administratie, boekhouding en losse documenten online aanleveren. Kubus Apeldoorn doet vervolgens de rest met haar administratieve en fiscale diensten.

Bedrijfsadvies

Het meest onderscheidende vermogen van Kubus Apeldoorn. Administratie, fiscus, cijfers, rapporten, etc, zijn niets waard als ze niet goed kunnen worden gelezen en niet vertaald worden in actie. Veel ondernemers hebben dan ook behoefte aan een sparringpartner die hen bijstaat in strategisch advies. Bij Kubus Apeldoorn helpen we u hier heel graag mee verder.

Kubus apeldoorn administratie

Afspraak Maken?

Bel ons gerust voor het maken van een kosteloze kennismaking.

 055 5763626

…of doe een terugbelverzoek!

We bellen u dezelfde werkdag nog terug tussen 9:00 tot 17:30 uur.